Panik

Har aldrig varit med om "måndags ångest" på andra jobb men nu, hatar känslan på  söndagkvällar nu. Framför allt om jag har varit ledig mer än 1 dag.
 
Ångest, panik och önskar att jag hade ett jobb som innebar samma sak varje dag och inte lika mycket kontakt med människor.
 
Vad gör man?
Återgår till gamla branschen, söker nått helt nytt eller

Fullt upp

Ja nu förstår jag vad dom menade med att det är fullt upp på jobbet inför jul. Är på kontoret 9-ca 16.30 nu om dagarna och har fullt upp hela tiden. Det är skönt, hinner inte tänka så mycket på annat då utan är helt fokuserad på att hinna med allt.
 
Jobbiga just nu är att jag inte kan sova. Somnar straxt efter midnatt, vaknar runt halv 4-4 och är vaken nån timme sen somnar jag och vaknar knappt när kloclan ringer :S Senaste sagarna har jag gått upp 8.24 och är hemifrån 8.32...
 
Skulle verkligen behöva sova hela nätterna :/

Förbjudet och hemligt = Roligare

Jag varför är det så?
Allt som är hemligt eller förbjudet blir så mycket roligare bara av den anledningen.
 
Jag är en människa som verkligen älskar lite hemligheter och drama i vardagen å jag skäms inte för att erkänna det!
Dock är inte det samma sak som att lyssna på/sprida skitsnack vilket många tror.
 
Jag tycker om att vara inblandad i sakerna för att på så sätt ha första hands information och veta vad som verkligen har hänt. Att sedan lyssna på folks spekulationer blir väldigt roligt.
Jag antar att jag lägger för mycket tid på att fundera över vad andra tycker om mig fortfarande eftersom att jag tänker såhär.
 
Jag hoppas på att jag under nästa vecka ska få tid och komma till en kvinna som kan hjälpa mig att reda ut saker ytterligare, som på något sätt kan hjälpa mig att få ett avslut på allt gammalt och hjälpa mig med min nystart.
 
Jag vet att flera på senaste tid har tyckt att jag är flum och fått en släng av dåndimpen eftersom att jag har börjat berätta mer om att jag tror på andevärlden och att själen går vidare efter detta. Det är nått jag alltid har trott på men inte haft några bevis eller någon att dela det med.
 
What goes around comes around