Så är det!

Hur går det med pojkvännen? men du är väl sambo? Har du funderat ut nån julklapp till killen? Blir inte du sugen på barn? Det är väl dags snart?
 
Jag HATAR dessa frågor! Jag har ingen pojkvän, vill inte ha någon och som jag känner nu kommer jag aldrig vilja ha nån på det sättet. jag skulle inte klara av att avsätta tid för nån så. Om jag inte ens kan tänka mig pojkvän så förstår ni nog hur det står till med barnfrågan också: inte intresserad. jag tycker att det är jättekul för dom som ska bli/är föräldrar och jag kan tänka mig att det är känslor som inte ens går att beskriva med ord.
 
men jag längtar inte på något sätt efter dom! Jag har alltid haft svårt för barn, mina kusiner som är de små barn som jag har umgåtts med, med någon slags regelbundenhet har varit rädda för mig tills de blir ca 7 år och jag tror att det är för att jag utstrålar sådan osäkerhet med dem då men jag är heller inte intresserad av att bli mindre osäker.
 
Jag kan umgås med vänner som har barn enbart för att jag är intresserad av deras liv och nu ingår även barnen i dessa.
 
Hela mitt synsätt är tydligen något som är otroligt svårt att begripa sig på. Speciellt som tjej så ska man vilja ha familj, barn och hela den biten. De som frågar och jag svarar på att jag inte är intresserad av sånt säger alltid tillbaka: Vänta bara tills du träffar den rätta, Du är hinner ändra dig, det är lång tid kvar innan du måste bestämma dig.
 
Jag skiter i vilket!
För det första som jag har skrivit, jag är inte intresserad av barn. För det andra så är jag för egoistisk, jag har ingen tid som jag skulle vilja avsätta för en familj. Den tiden jag har vill jag lägga på hästarna. Sen har jag diabetes, det är absolut inget hinder för en graviditet/barn men det är en ökad riskfaktor som jag inte är villig att utsätta mig för. Så är det en ytterligare skada som jag inte ens vet hur det skulle påverkas av graviditet och det är sen jag bröt bäckenet.
 
Nu hoppas jag att ingen som läser detta tar illa vid sig eller blir ledsen. Det här är bara mina känslor och jag är jätteglad för de som har barn och är lyckliga över det!
 
 
 

Kommentera här: