De som bryr sig läser, resten skiter i det...

Lite så känns det som. Det kommer inte vara så mycket ordning alls i denna blogg. Det som skrivs är det som kommer till mig, inga konstruerade meningar eller påhittade historier.
 
Jag har så svårt att erkänna det och skulle aldrig svara som det är om ni stället frågan till mig hur jag mår. Om någon ställer den frågan så svarar jag som alla andra: det är bara bra!
Jag hatar det svaret numera för det är inte bra!!
 
Många kvällar vet jag inte vart jag ska ta vägen, känner mig trängd hemma, fast ändå alltid ensam.
Paniken som väller upp som gör att jag inte kan vara kvar hemma men inte vet var jag ska ta vägen, har ingen att vända mig till. Och vill inte störa dom som ställer upp när klockan är mitt i natten...
 
Jag är så glad att pappa har köpt Carmen till mig. Hon är min räddning <3
Skulle bara vilja fly, in i stalljobb eller något som bara gör mig så trött att jag inte orkar tänka mer!
 
Kaos!
Det är så lätt att hålla fasaden utåt. Att bara visa den sidan av mig utåt som jag kan kontrollera, den blyga lite tråkiga tjejen som alltid ställer upp, som kommer såfort någon ber om hjälp och som gör allt för att bli omtyckt.
 
Det är dags att sluta med det, jag kommer inte längre svara att allt är bra eller att Visst det fixar jag! Det är dax att göra det jag känner för.
 
Många tycker säkert att jag har tagit dumma beslut senaste tiden men jag ser det inte som dumma beslut, jag ser det som vändningar som jag har gjort för att kunna må bättre, det är tid att vända spiralen så den går mot ett bättre mående.
 
Så vill ni inte ha ett ärligt svar, fråga inte...
 
 
1 Ewa:

skriven

Tove ,Den starke är inte den som aldrig faller,utan den som finner styrkan att resa sig igen.Se det som händer som ett steg framåt Kram

Kommentera här: