Öppet eller stängt?

Ja det är frågan.
 
Vissa tycker bara att det är bra att jag skriver och får ur mig det jag tänker på och att det dåär så att alla får läsa och dom som bryr sig gör det och dom andra skiter i det. Sen finns det andra som inte tycker att jag ska skriva öppet och att alla inte behöver få veta allt.
 
Mitt tycke är nog ändå att alla lika gärna kan få veta. Jag mår inte så bra som det oftast verkar på mg och jag har extremt svårt att prata om det direkt till människor, så mitt sätt att få ut det är att skriva öppet.
 
Det är väldigt få människor som känner mig och deras inställning till mig skiljer sig väldigt från bekanta och okända människors inställning.
 
Många av dom som jag är bekant med tycker nog att jag är ganska dryg och tråkig, nästan arogant.
Jag skulle vilja ändra den bilden av mig men det är väldigt svårt.
Anledningen till att folk uppfattar mig så är att jag är extremt blyg. Om jag ska prata med nån som jag inte känner väl, men som jag vill lära känna och som jag vill ska tycka om mig, så får jag tunghäfta, kallsvettas och paniken nästan sköljer över mig.
 
Tankarna kommer på att jag kommer att säga fel saker, att den andra ändå inte är intresserad av vad jag säger och att jag säkert kommer göra bort mig.
 
Jag skulle vilja berätta att jag visst är intresserad av att prata om allt möjligt men såfort det blir tyst så är det som att det blir helt tyst i mitt huvud, jag kommer inte på ett enda ord jag kan säga för att bryta tystnaden eller komma vidare i samtalet.
 
Som en liten avslutning skulle jag gärna vilja veta vilka det är som läser här, om ni vill avslöja er? ;)
 
1 belleaer.blogg.se:

skriven

Jag läser! Och jag tycker du ska skriva som du själv känner, det ärhelt och hållet upp till dig vad du vill dela med dig av, ingen annan som kan säga att det är rätt eller fel! Så kör ditt race tove!

Svar: Tack <3
mittlivssanning.blogg.se

2 jenny :

skriven

läser! Mår du lite bättre nu? Ses i Lkpg i helgen 😘😘


Svar: Det går upp och ner men är påväg åt rätt håll iaf :) Tror inte vi gör det :P Jag rider Rappestad nästa bara
mittlivssanning.blogg.se

Kommentera här: