Ändrade rutiner= Stressad

Carmen har varit hos Cornelia i 2 veckor nu och avslutade med en superhelg i Åby, Lite ostadigt första 130n, ett skitpet i 130 A:0 på fredagen. På lördagen Blev det 140 debut som både ryttare och häst skötte strålande!! :D tyvärr fick dom med sig en bom men lyckligare ägare fanns nog inte ;)
 
Det enda negativa med detta är att jag blir så stressad direkt när det blir några förändringar med Carmen och min dagliga rutin. Allt har gått jättebra för henne och jag litar fullt på C och E men det är jobbigt att inte ha samma koll.
 
Tyvärr så blir jag påverkad på så sätt att jag får lite panik och inte klarar av att umgås med människor. Jag har 4 stycken som jag klarar av att träffa när jag mår såhär, 1 av dom förstår inte hur det är och tycker att jag bara ska rycka upp mig vilket gör att den drar sig undan. Den andra bor 40 mil bort men kommer ner till helgen och det ska bli helt underbart!! Dom andra 2 får stå ut med mig några timmar då och då för att jag laddar batterierna när jag är med dom.
 
Idag sprack det när jag blev avvisad på kvällen så jag sprang 5,5 km och cyklade sedan samma sträcka efter att ha ridit Carmen.
 
Hon var så fin idag!! Bästa Cornelia som har gjort ett helt fantastiskt jobb på den korta tiden som hon haft :)
Jag är så taggad på att få tävla själv nu å få se vad vi kan göra i helgen :D
 
Nu kan jag inte somna så blir lite jordgubbar å grädde till nattmat